DFC 2

 

Nieuwsberichten

DFC 2 behaalt eerste overwinning27 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 behaalt eerste overwinning

Vandaag een nieuwe poging voor de ploeg van Leon vd Sluijs en Martijn Kleinhuis om de felbegeerde 3 punter binnen te halen.Maar koploper IFC is op voorhand een onneembare vesting. DFC begon niet lekker aan de partij en kwam op … Lees verder »

DFC 2 geflatteerd ten onder.22 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 geflatteerd ten onder.

DFC 2 begon de competitie vandaag met een uitbeurt bij de zwerver. Helaas kwam de ploeg van Leon en Martijn met lege handen terug naar de Reeweg Oost. De 1-0 achterstand komt notabene na een corner van DFC. De corner … Lees verder »

DFC 2 neemt eervol afscheid van beker avontuur15 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 neemt eervol afscheid van beker avontuur

De kans dat DFC 2 een ronde verder zal komen in de beker , was bij de loting al snel nihiel. Want met Oranje Wit 2 ,VVAC 2 en EBOH 2 was de loting nou niet bepaald een appeltje/eitje. Alle … Lees verder »

DFC 2 op karakter naar een gelijkspel8 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 op karakter naar een gelijkspel

Na de nederlaag van verleden week tegen Oranje Wit , stond de ploeg van Leon vd Sluijs vandaag weer tegen een ploeg die hoger ingedeeld staat, VVAC kwam op bezoek aan de Reeweg Oost. In het eerste deel van de … Lees verder »

DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten2 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten

Zaterdag 1 sept startte na een lange voorbereiding de selectie’s van DFC met hun beker avontuur. DFC 2 mocht aantreden tegen Oranje Wit 2 , die een paar klasse hoger hun kunsten vertoont. De verwachting dat de tegenstander sterker zal … Lees verder »

DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden21 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden

DFC 1 en 2 speelden vandaag beide een uitwedstrijd. DFC 1 mocht op bezoek in Ameide en DFC 2 in Serooskerke. Beide teams wisten hun voorsprong niet vast te houden. DFC 2 kwam in de tweede helft in minuut 50 … Lees verder »

winst en verlies DFC selectie14 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor winst en verlies DFC selectie

Vandaag voor zowel DFC 1 als DFC 2 een uitwedstrijd, beide teams zijn nog op zoek naar de eerste overwinning in de competitie. DFC 2 vertrok naar Breda voor een ontmoeting met Baronie. DFC begon sterk en kwam snel op … Lees verder »

DFC 1&2 beleven valse start24 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1&2 beleven valse start

Na een goede voorbereiding van DFC 1 & 2 ,was er gisteren de start van de competitie. Helaas was er een valse start. DFC 2 verloor hun uitwedstrijd bij Heerjansdam volledig terecht met 5-2 en ook DFC 1 kreeg 5 … Lees verder »

DFC 1 door in de beker , DFC 2 uitgeschakeld20 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 door in de beker , DFC 2 uitgeschakeld

DFC 1 heeft gisteren de volgende ronde van de beker bereikt , door thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen Beesd. DFC begon sterk aan de wedstrijd en had voor rust de kansen om het duel al snel te beslissen. … Lees verder »

DFC selectie is voorbereiding gestart8 augustus 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie is voorbereiding gestart

De selectie van DFC is afgelopen zaterdag gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Deze week staan er nog een paar trainingen gepland , maar vrijdag start de eerste oefenwedstrijd al. De wedstrijd tegen Birmingham Regional FC  is zelfs … Lees verder »