DFC 2

DSC_8792

 

Nieuwsberichten

DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden21 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden

DFC 1 en 2 speelden vandaag beide een uitwedstrijd. DFC 1 mocht op bezoek in Ameide en DFC 2 in Serooskerke. Beide teams wisten hun voorsprong niet vast te houden. DFC 2 kwam in de tweede helft in minuut 50 … Lees verder »

winst en verlies DFC selectie14 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor winst en verlies DFC selectie

Vandaag voor zowel DFC 1 als DFC 2 een uitwedstrijd, beide teams zijn nog op zoek naar de eerste overwinning in de competitie. DFC 2 vertrok naar Breda voor een ontmoeting met Baronie. DFC begon sterk en kwam snel op … Lees verder »

DFC 1&2 beleven valse start24 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1&2 beleven valse start

Na een goede voorbereiding van DFC 1 & 2 ,was er gisteren de start van de competitie. Helaas was er een valse start. DFC 2 verloor hun uitwedstrijd bij Heerjansdam volledig terecht met 5-2 en ook DFC 1 kreeg 5 … Lees verder »

DFC 1 door in de beker , DFC 2 uitgeschakeld20 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 door in de beker , DFC 2 uitgeschakeld

DFC 1 heeft gisteren de volgende ronde van de beker bereikt , door thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen Beesd. DFC begon sterk aan de wedstrijd en had voor rust de kansen om het duel al snel te beslissen. … Lees verder »

DFC selectie is voorbereiding gestart8 augustus 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie is voorbereiding gestart

De selectie van DFC is afgelopen zaterdag gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Deze week staan er nog een paar trainingen gepland , maar vrijdag start de eerste oefenwedstrijd al. De wedstrijd tegen Birmingham Regional FC  is zelfs … Lees verder »

Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)7 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)

  Vanaf komend seizoen gaat ook het veldvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de bijbehorende wedstrijdzaken app. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Zoals het invullen van het wedstrijdformulier maar ook inschrijving … Lees verder »

Kampioenswedstrijd DFC 2 as zaterdag24 april 2017
1 reactie »

  Zaterdag 29 april is het zover , de kampioenswedstrijd van DFC 2 thuis tegen ASWH. De ploeg van trainer Leon vd Sluijs , teambegeleider Martijn Kleinhuis , grensrechter Aad vd Boogart en manus van alles Marc Noorlander is er … Lees verder »

DFC 2 Periode kampioen en op drempel van kampioenschap22 april 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 Periode kampioen en op drempel van kampioenschap

Wat was het een spannende wedstrijd vandaag en het was even billen knijpen , maar de ploeg van Leon vd Sluijs en Martijn Kleinhuis pakte vandaag de winst op Oranje wit , en daarmee de eerste prijs dit seizoen : … Lees verder »

DFC 2 speelt halve finale KNVB beker op tweede paasdag11 april 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 speelt halve finale KNVB beker op tweede paasdag

DFC 2 heeft een thuiswedstrijd geloot op tweede paasdag voor de halve finale van de KNVB beker. Maandag 17 april om 12 uur zal DFC thuis  Wieldrecht 2 ontvangen , met als inzet een plaats in de finale voor de … Lees verder »

18-03-2017 DFC 2 – VVGZ 522 maart 2017
Reacties uitgeschakeld voor 18-03-2017 DFC 2 – VVGZ 5

Feest tot in de late uurtjes. Vandaag op het programma een hele belangrijke wedstrijd tegen VVGZ. De nummer 2 op de ranglijst met 3 punten achterstand, maar wel een wedstrijd minder. Een dag waarop we pas om 14:00 uur spelen. … Lees verder »