DFC 2

 

Nieuwsberichten

DFC 1 en 2 zegevieren in de beker7 september 2019
Geen reacties »

DFC 1 en 2 behaalden vandaag  een overwinning en staan beide op het punt de volgende ronde van de beker te halen. DFC 2 speelde als eerste en dat was uit tegen Sliedrecht. DFC kwam op voorsprong door een eigen … Lees verder »

DFC 2 doet volop mee voor kampioenschap13 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 doet volop mee voor kampioenschap

Vooraf was de spanning voelbaar ,want de nummers 1 tegen de nummers 4 moesten tegen elkaar. DFC 2 stond qua punten op plek  4 ,maar de top stond zo dicht bij elkaar dat een winst partij noodzakelijk was in de … Lees verder »

DFC 2 behaalt eerste overwinning27 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 behaalt eerste overwinning

Vandaag een nieuwe poging voor de ploeg van Leon vd Sluijs en Martijn Kleinhuis om de felbegeerde 3 punter binnen te halen.Maar koploper IFC is op voorhand een onneembare vesting. DFC begon niet lekker aan de partij en kwam op … Lees verder »

DFC 2 geflatteerd ten onder.22 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 geflatteerd ten onder.

DFC 2 begon de competitie vandaag met een uitbeurt bij de zwerver. Helaas kwam de ploeg van Leon en Martijn met lege handen terug naar de Reeweg Oost. De 1-0 achterstand komt notabene na een corner van DFC. De corner … Lees verder »

DFC 2 neemt eervol afscheid van beker avontuur15 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 neemt eervol afscheid van beker avontuur

De kans dat DFC 2 een ronde verder zal komen in de beker , was bij de loting al snel nihiel. Want met Oranje Wit 2 ,VVAC 2 en EBOH 2 was de loting nou niet bepaald een appeltje/eitje. Alle … Lees verder »

DFC 2 op karakter naar een gelijkspel8 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 op karakter naar een gelijkspel

Na de nederlaag van verleden week tegen Oranje Wit , stond de ploeg van Leon vd Sluijs vandaag weer tegen een ploeg die hoger ingedeeld staat, VVAC kwam op bezoek aan de Reeweg Oost. In het eerste deel van de … Lees verder »

DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten2 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten

Zaterdag 1 sept startte na een lange voorbereiding de selectie’s van DFC met hun beker avontuur. DFC 2 mocht aantreden tegen Oranje Wit 2 , die een paar klasse hoger hun kunsten vertoont. De verwachting dat de tegenstander sterker zal … Lees verder »

DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden21 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden

DFC 1 en 2 speelden vandaag beide een uitwedstrijd. DFC 1 mocht op bezoek in Ameide en DFC 2 in Serooskerke. Beide teams wisten hun voorsprong niet vast te houden. DFC 2 kwam in de tweede helft in minuut 50 … Lees verder »

winst en verlies DFC selectie14 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor winst en verlies DFC selectie

Vandaag voor zowel DFC 1 als DFC 2 een uitwedstrijd, beide teams zijn nog op zoek naar de eerste overwinning in de competitie. DFC 2 vertrok naar Breda voor een ontmoeting met Baronie. DFC begon sterk en kwam snel op … Lees verder »

DFC 1&2 beleven valse start24 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1&2 beleven valse start

Na een goede voorbereiding van DFC 1 & 2 ,was er gisteren de start van de competitie. Helaas was er een valse start. DFC 2 verloor hun uitwedstrijd bij Heerjansdam volledig terecht met 5-2 en ook DFC 1 kreeg 5 … Lees verder »