DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.13 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.

13 april ,de dag waar op de competitie mogelijk werd beslist. Nummer 1 tegen nummer 2 , verschil op de ranglijst positief voor de nummer 1  DFC , 5  punten op Wieldrecht. Een terechte nederlaag voor DFC brengt de spanning … Lees verder »

DFC wint verdiend en kan toeleven naar de topper.19 januari 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint verdiend en kan toeleven naar de topper.

DFC ging vandaag naar het zeeuwse Scharendijke om de eerste competitie wedstrijd van 2019 te spelen. De ploeg sluit hiermee de winterse voorbereiding af na een geslaagd trainingskamp en een oefenwedstrijd. Vandaag dus de wedstrijd tegen ZSC’62. Een stabiele middenmotor … Lees verder »

DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.15 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.

DFC moest vandaag de zeperd van verleden week wegspoelen in de thuis wedstrijd tegen WHS. Dit lukte door een 2-0 overwinning. De eerste helft was er eentje in de categorie , de kou heeft vat op alle spelers op het … Lees verder »

DFC heeft offday en verliest terecht8 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft offday en verliest terecht

DFC ging vandaag met goede moed naar Wieldrecht om de tweede plek op de ranglijst te verstevigen ,maar kwam van een koude kermis thuis. Een terechte nederlaag en de 2e plek overdragen aan Wieldrecht  , het was niet het gehoopte … Lees verder »

DFC houdt de punten in eigen huis.1 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC houdt de punten in eigen huis.

DFC houdt de punten in eigen huis. DFC moest vandaag aantreden tegen de rode lantaarn drager Smerdiek maar weet ook dat winst niet zomaar vanzelf komt. Maar een DFC in goede doen moet deze klus kunnen klaren. De 4-1 overwinning … Lees verder »

DFC wint met 1-224 november 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint met 1-2

DFC doet goede zaken op de ranglijst. Voor DFC stond vandaag een bezoek aan de Kogelvangers uit Willemstad op de planning. De tegenstander staat onderaan de middenmoot maar DFC was gewaarschuwd. DFC speelde zeker niet zijn beste westrijd van dit … Lees verder »

DFC wint de wedstrijd die niet verloren kon worden !!17 november 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint de wedstrijd die niet verloren kon worden !!

Deze dag stond volledig in het teken van Paul , de gehele dag waren er al momenten van herdenking ,maar op het hoofdnummer van de dag kwamen de emoties. De KNVB en de tegenstander Seolto verdienen alle respect voor hun medewerking … Lees verder »

DFC 1 komt zonder punten naar huis.3 november 2018
1 reactie »

DFC had vandaag de kans de aansluiting met de kop te kunnen vinden , dan was er wel een driepunter nodig bij de koploper Prinsenland. Helaas voor DFC is er op de terugreis geen plaats voor de punten om mee … Lees verder »

DFC 1 wint met 3-0 van Halsteren27 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint met 3-0 van Halsteren

DFC 1 had vandaag de taak om de mooie overwinning van verleden week thuis een vervolg te geven tegen Halsteren.Deze ploeg stond 1 plek onder DFC met 1 punt minder. De winnaar van vandaag loopt dus bij de tegenstander weg. … Lees verder »

DFC 1 wint in Klundert.20 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint in Klundert.

DFC recht de rug en neemt 3 punten mee naar huis. Na de zeperd van verleden week , gelijkspel tegen de nr laatst , was er veel aan gelegen om vandaag een goed resultaat te behalen. Dat het een uitwedstrijd … Lees verder »