DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC 1 wint en komt in linkerrijtje , 3-1 winst7 maart 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint en komt in linkerrijtje , 3-1 winst

DFC moest voor de carnaval onderbreking nog een nederlaag slikken nadat er een goede reeks was neergezet , dus de ploeg van trainer Danny Slegers was er op gebrand de winst te pakken vandaag. Dat moest gebeuren in een thuis … Lees verder »

DFC weet weer wat verliezen is na nederlaag bij Leonidas.15 februari 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC weet weer wat verliezen is na nederlaag bij Leonidas.

DFC was tot vandaag ongeslagen in 2020, en hoopte deze status vandaag te verlengen in de uitwedstrijd bij Leonidas, maar kwam bedrogen uit. Na 3 opeenvolgende winstpartijen waardoor er enig afstand werd genomen van de gevarenzone, had de ploeg van … Lees verder »

DFC 1 nog steeds ongeslagen in 2020 , 2-1 winst1 februari 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 nog steeds ongeslagen in 2020 , 2-1 winst

Na de mooie overwinning van verleden week , kwam vandaag ’s Gravendeel op bezoek. In de eerdere ontmoeting dit seizoen had DFC na afloop een nare nasmaak , want een onterechte nederlaag was het resultaat ,tijd om nu orde op … Lees verder »

DFC boekt verdiende overwinning25 januari 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC boekt verdiende overwinning

De 1e competitie wedstrijd van 2020 was gelijk een succes voor de ploeg van trainer Danny Slegers, die in de winterstop zijn contract verlengde bij DFC. Uit bij VVOR werd terecht met 1-3 gewonnen. VVOR stond in punten ruim voor … Lees verder »

DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-430 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-4

DFC won vandaag de wedstrijd tegen BZC zuiderpark, maar het was alles behalve een saaie wedstrijd. Een hoofdrol was zeker weggelegd voor de scheidsrechter, op zijn zachts gezegd floot de man niet de beste partij uit zijn carrière. Normaliter maken … Lees verder »

DFC wint Dordtse derby2 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint Dordtse derby

DFC was van plan om het goede spel van verleden week door te trekken naar de derby van vandaag tegen Dubbeldam. Het eind resultaat na 90 minuten mocht er wezen, een mooie 4-2 zege. Dubbeldam had enkele balvaardige voorhoede spelers … Lees verder »

DFC 1 verliest onterecht tegen de koploper26 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest onterecht tegen de koploper

Vandaag moest DFC de tunnel door naar het seuterdorp ’s Gravendeel, om de strijd aan te gaan met de koploper. Onverdiend keerde de ploeg van trainer Danny Slegers met lege handen terug. Door blessures  , schorsingen  en omdat DFC 2 … Lees verder »

DFC behaald terechte zege19 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC behaald terechte zege

DFC wist vandaag de tweede zege van deze competitie te behalen, een terechte zege. Op de dag dat de selectie het nieuwe tenue van hoofdsponsor QLS Pakketdienst in ontvangst mocht nemen , en gelijk de nieuwe team foto werd gemaakt … Lees verder »

DFC 1 trakteert jarige Leroy Rubio op een 3 punter.5 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 trakteert jarige Leroy Rubio op een 3 punter.

Leroy was weliswaar zelf afwezig door een schorsing, zijn team genoten brachten hem een mooi cadeau, de eerste overwinning en punten dit seizoen. Op de overwinning was niets aan te merken, volledig terecht op eigen kracht. Weliswaar moest trainer Danny … Lees verder »

DFC 1 start met nederlaag21 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 start met nederlaag

Na de uitschakeling in de beker , was vandaag de start van de competitie.In de voor ons vreemde regio West , met vele onbekende tegenstanders. De eerste wedstrijd was een uit beurt bij Zwarte Pijl in Rotterdam. De eerste fase … Lees verder »