DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC speelt semi-interland8 augustus 2017
Geen reacties »

as vrijdag start DFC met zijn eerste oefen wedstrijd tegen Birmingham Regional FC Birmingham Regional FC is een selectie van spelers die in de buurt van Birmingham en London uitkomen in de amateurdivisie. Er spelen ook enkele Nederlanders in dit … Lees verder »

DFC selectie is voorbereiding gestart8 augustus 2017
Geen reacties »

De selectie van DFC is afgelopen zaterdag gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Deze week staan er nog een paar trainingen gepland , maar vrijdag start de eerste oefenwedstrijd al. De wedstrijd tegen Birmingham Regional FC  is zelfs … Lees verder »

Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)7 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Mobiel wedstrijdformulier (mDWF)

  Vanaf komend seizoen gaat ook het veldvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de bijbehorende wedstrijdzaken app. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Zoals het invullen van het wedstrijdformulier maar ook inschrijving … Lees verder »

Indeling DFC 1 nieuwe seizoen5 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Indeling DFC 1 nieuwe seizoen

De KNVB heeft zojuist de indeling bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen DFC komt na de promotie van afgelopen seizoen , het nieuwe jaar uit in de Derde Klasse C  De leukste derby van het eiland van Dordrecht is in … Lees verder »

Michael Weeda ontvangt promotie foto1 juli 2017
Reacties uitgeschakeld voor Michael Weeda ontvangt promotie foto

De begeleiding van DFC 1 heeft vrijdagmiddag een bezoek gebracht aan Michael Weeda , onze trotse hoofdsponsor van ABC-Den Hartog verhuizingen. Uit handen van trainer Danny Slegers ontvangt Michael de foto van de selectie , die voorafgaand werd genomen van … Lees verder »

DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (1)25 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 PROMOVEERT NAAR DERDE KLASSE (1)

Feest aan de reeweg oost vandaag , DFC 1 promoveert naar de derde klasse !!! DFC mocht in een tweestrijd met de Gunners uit Breda uitmaken wie er zal promoveren naar de derde klasse.  Afgelopen zaterdag zette DFC reeds een … Lees verder »

wedstrijd verslag gunners – DFC 20 mei , 0-522 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor wedstrijd verslag gunners – DFC 20 mei , 0-5

The Gunners 1 – DFC 1:   Vandaag ging het echte werk beginnen, de nacompetitie tegen de nummer 2 van 4C The Gunners die net geen kampioen geworden zijn in deze klasse, zeker de ambitie hebben en het dus via … Lees verder »

DFC 1 doet goede zaken voor promotie21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 doet goede zaken voor promotie

DFC heeft gisteren de eerste stap gezet voor promotie naar de derde klasse door overtuigend te winnen met 0-5 DFC strijd samen met de Gunners in een tweestrijd om de fel begeerde promotie naar de derde klasse. Daarin speelde DFC … Lees verder »

Programma na-competitie DFC 118 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor Programma na-competitie DFC 1

Zaterdag is het zover , de allesbeslissende tweestrijd met de Gunners voor een plek in de derde klasse en dus promotie. Kom allemaal de ploeg van Danny Slegers aanmoedigen.   Zaterdag 20 mei: The Gunners – DFC, aanvang: 14.30 uur. … Lees verder »

DFC pakt punt bij Schelluinen , video beelden van de wedstrijd14 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt punt bij Schelluinen , video beelden van de wedstrijd

DFC pakte zaterdag een punt uit bij Schelluinen door 1-1 gelijk te spelen. Trainer Danny Slegers had met het oog op de na-competitie enkele spelers rust gegeven en spelers uit andere teams de gelegenheid gegeven om zich te tonen. Dat … Lees verder »