DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-430 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-4

DFC won vandaag de wedstrijd tegen BZC zuiderpark, maar het was alles behalve een saaie wedstrijd. Een hoofdrol was zeker weggelegd voor de scheidsrechter, op zijn zachts gezegd floot de man niet de beste partij uit zijn carrière. Normaliter maken … Lees verder »

DFC wint Dordtse derby2 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint Dordtse derby

DFC was van plan om het goede spel van verleden week door te trekken naar de derby van vandaag tegen Dubbeldam. Het eind resultaat na 90 minuten mocht er wezen, een mooie 4-2 zege. Dubbeldam had enkele balvaardige voorhoede spelers … Lees verder »

DFC 1 verliest onterecht tegen de koploper26 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest onterecht tegen de koploper

Vandaag moest DFC de tunnel door naar het seuterdorp ’s Gravendeel, om de strijd aan te gaan met de koploper. Onverdiend keerde de ploeg van trainer Danny Slegers met lege handen terug. Door blessures  , schorsingen  en omdat DFC 2 … Lees verder »

DFC behaald terechte zege19 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC behaald terechte zege

DFC wist vandaag de tweede zege van deze competitie te behalen, een terechte zege. Op de dag dat de selectie het nieuwe tenue van hoofdsponsor QLS Pakketdienst in ontvangst mocht nemen , en gelijk de nieuwe team foto werd gemaakt … Lees verder »

DFC 1 trakteert jarige Leroy Rubio op een 3 punter.5 oktober 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 trakteert jarige Leroy Rubio op een 3 punter.

Leroy was weliswaar zelf afwezig door een schorsing, zijn team genoten brachten hem een mooi cadeau, de eerste overwinning en punten dit seizoen. Op de overwinning was niets aan te merken, volledig terecht op eigen kracht. Weliswaar moest trainer Danny … Lees verder »

DFC 1 start met nederlaag21 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 start met nederlaag

Na de uitschakeling in de beker , was vandaag de start van de competitie.In de voor ons vreemde regio West , met vele onbekende tegenstanders. De eerste wedstrijd was een uit beurt bij Zwarte Pijl in Rotterdam. De eerste fase … Lees verder »

DFC uitgeschakeld voor de beker.14 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC uitgeschakeld voor de beker.

Het is DFC 1 vanmiddag niet gelukt om de poule fase te overleven van de Knvb beker. In een rechtstreeks duel met concurrent streefkerk ging DFC met 2-3 onderuit. DFC had zijn eerdere 2 wedstrijden gewonnen, net als Streefkerk. De … Lees verder »

DFC 1 en 2 zegevieren in de beker7 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 en 2 zegevieren in de beker

DFC 1 en 2 behaalden vandaag  een overwinning en staan beide op het punt de volgende ronde van de beker te halen. DFC 2 speelde als eerste en dat was uit tegen Sliedrecht. DFC kwam op voorsprong door een eigen … Lees verder »

DFC 1 begint as zaterdag voor de beker.28 augustus 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 begint as zaterdag voor de beker.

DFC 1 , die voor de beker is ingedeeld bij Oranje Wit 2 , Dussense Boys en Streefkerk , start as zaterdag 31 aug met het beker avontuur. Na een lange voorbereiding , gaat de ploeg van Danny Slegers nu … Lees verder »

DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.13 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.

13 april ,de dag waar op de competitie mogelijk werd beslist. Nummer 1 tegen nummer 2 , verschil op de ranglijst positief voor de nummer 1  DFC , 5  punten op Wieldrecht. Een terechte nederlaag voor DFC brengt de spanning … Lees verder »