DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden21 oktober 2017
Geen reacties »

DFC 1 en 2 speelden vandaag beide een uitwedstrijd. DFC 1 mocht op bezoek in Ameide en DFC 2 in Serooskerke. Beide teams wisten hun voorsprong niet vast te houden. DFC 2 kwam in de tweede helft in minuut 50 … Lees verder »

winst en verlies DFC selectie14 oktober 2017
Geen reacties »

Vandaag voor zowel DFC 1 als DFC 2 een uitwedstrijd, beide teams zijn nog op zoek naar de eerste overwinning in de competitie. DFC 2 vertrok naar Breda voor een ontmoeting met Baronie. DFC begon sterk en kwam snel op … Lees verder »

Wedstrijdverslag DFC-Alblasserdam 07-10-20179 oktober 2017
Geen reacties »

Op een wel hele druilerige zaterdagmiddag stond er weer een regioderby op het programma tegen één van de kampioenskandidaten, maar aangezien DFC nog op 0 uit 2 stond moesten we aan de bak om toch de punten binnen te halen. … Lees verder »

DFC 1 loot Papendrecht in volgende ronde4 oktober 2017
Geen reacties »

DFC 1 is de eerste knock out fase van de beker goed doorgekomen. De loting voor de volgende ronde is verleden week geweest , DFC neemt het thuis op tegen Papendrecht De wedstrijd word gespeeld op 11 november , om … Lees verder »

DFC 1&2 beleven valse start24 september 2017
Geen reacties »

Na een goede voorbereiding van DFC 1 & 2 ,was er gisteren de start van de competitie. Helaas was er een valse start. DFC 2 verloor hun uitwedstrijd bij Heerjansdam volledig terecht met 5-2 en ook DFC 1 kreeg 5 … Lees verder »

DFC1 nieuwe trainings tenues23 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC1 nieuwe trainings tenues

Afgelopen zaterdag hebben we uit handen van de technische staf van ons eerste elftal nieuwe trainingstenues uitgereikt gekregen, welke door diverse sponsoren  beschikbaar zijn gesteld.   Namens alle spelers van DFC 1 willen we John, Michael en technische staf bedanken … Lees verder »

DFC 1 door in de beker , DFC 2 uitgeschakeld20 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 door in de beker , DFC 2 uitgeschakeld

DFC 1 heeft gisteren de volgende ronde van de beker bereikt , door thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen Beesd. DFC begon sterk aan de wedstrijd en had voor rust de kansen om het duel al snel te beslissen. … Lees verder »

DFC1 thuis voor de beker19 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC1 thuis voor de beker

DFC 1 speelt vanavond om 20.00 uur thuis tegen Beesd voor de beker. Bij winst of gelijkspel zal DFC 1 de poule fase doorkomen naar de volgende ronde Lees verder »

DFC 1 wint oefenduel ruim6 september 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint oefenduel ruim

DFC 1 oefende gisteren avond thuis tegen mede derde-klasser Rijnmond Hoogvliet Sport DFC won met ruime cijfers 4-0 door doelpunten van Leroy Rubio Rijsdijk , Paul Pluijmert , Sabit Kahyan en Bright Omorogbe Lees verder »

DFC speelt semi-interland8 augustus 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt semi-interland

as vrijdag start DFC met zijn eerste oefen wedstrijd tegen Birmingham Regional FC Birmingham Regional FC is een selectie van spelers die in de buurt van Birmingham en London uitkomen in de amateurdivisie. Er spelen ook enkele Nederlanders in dit … Lees verder »