DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC 1 trakteert jarige Leroy Rubio op een 3 punter.5 oktober 2019
Geen reacties »

Leroy was weliswaar zelf afwezig door een schorsing, zijn team genoten brachten hem een mooi cadeau, de eerste overwinning en punten dit seizoen. Op de overwinning was niets aan te merken, volledig terecht op eigen kracht. Weliswaar moest trainer Danny … Lees verder »

DFC 1 start met nederlaag21 september 2019
Geen reacties »

Na de uitschakeling in de beker , was vandaag de start van de competitie.In de voor ons vreemde regio West , met vele onbekende tegenstanders. De eerste wedstrijd was een uit beurt bij Zwarte Pijl in Rotterdam. De eerste fase … Lees verder »

DFC uitgeschakeld voor de beker.14 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC uitgeschakeld voor de beker.

Het is DFC 1 vanmiddag niet gelukt om de poule fase te overleven van de Knvb beker. In een rechtstreeks duel met concurrent streefkerk ging DFC met 2-3 onderuit. DFC had zijn eerdere 2 wedstrijden gewonnen, net als Streefkerk. De … Lees verder »

DFC 1 en 2 zegevieren in de beker7 september 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 en 2 zegevieren in de beker

DFC 1 en 2 behaalden vandaag  een overwinning en staan beide op het punt de volgende ronde van de beker te halen. DFC 2 speelde als eerste en dat was uit tegen Sliedrecht. DFC kwam op voorsprong door een eigen … Lees verder »

DFC 1 begint as zaterdag voor de beker.28 augustus 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 begint as zaterdag voor de beker.

DFC 1 , die voor de beker is ingedeeld bij Oranje Wit 2 , Dussense Boys en Streefkerk , start as zaterdag 31 aug met het beker avontuur. Na een lange voorbereiding , gaat de ploeg van Danny Slegers nu … Lees verder »

DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.13 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest terecht ,maar blijft koploper.

13 april ,de dag waar op de competitie mogelijk werd beslist. Nummer 1 tegen nummer 2 , verschil op de ranglijst positief voor de nummer 1  DFC , 5  punten op Wieldrecht. Een terechte nederlaag voor DFC brengt de spanning … Lees verder »

DFC wint verdiend en kan toeleven naar de topper.19 januari 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint verdiend en kan toeleven naar de topper.

DFC ging vandaag naar het zeeuwse Scharendijke om de eerste competitie wedstrijd van 2019 te spelen. De ploeg sluit hiermee de winterse voorbereiding af na een geslaagd trainingskamp en een oefenwedstrijd. Vandaag dus de wedstrijd tegen ZSC’62. Een stabiele middenmotor … Lees verder »

DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.15 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC gaat met goed gevoel de winterstop in.

DFC moest vandaag de zeperd van verleden week wegspoelen in de thuis wedstrijd tegen WHS. Dit lukte door een 2-0 overwinning. De eerste helft was er eentje in de categorie , de kou heeft vat op alle spelers op het … Lees verder »

DFC heeft offday en verliest terecht8 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft offday en verliest terecht

DFC ging vandaag met goede moed naar Wieldrecht om de tweede plek op de ranglijst te verstevigen ,maar kwam van een koude kermis thuis. Een terechte nederlaag en de 2e plek overdragen aan Wieldrecht  , het was niet het gehoopte … Lees verder »

DFC houdt de punten in eigen huis.1 december 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC houdt de punten in eigen huis.

DFC houdt de punten in eigen huis. DFC moest vandaag aantreden tegen de rode lantaarn drager Smerdiek maar weet ook dat winst niet zomaar vanzelf komt. Maar een DFC in goede doen moet deze klus kunnen klaren. De 4-1 overwinning … Lees verder »