DFC 1

 

Nieuwsberichten

Indeling nieuwe seizoen DFC 1 bekend13 juli 2018
Reacties uitgeschakeld voor Indeling nieuwe seizoen DFC 1 bekend

  Zojuist is de indeling van net nieuwe seizoen bekend gemaakt. DFC 1 zal gaan spelen in de Derde Klasse B Trainer Danny Slegers toont zich tevreden met de indeling , zeker gezien de derby’s tegen Wieldrecht en Dubbeldam Lees verder »

DFC 1 weer met lege handen24 maart 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 weer met lege handen

Vandaag een thuiswedstrijd voor DFC tegen Ameide. Zal vandaag de aansluiting naar boven worden gevonden ? Ameide is 1 van de grote groep middenmoters , een groep waar DFC graag bij aan wil schuiven. Maar dan is winst vandaag noodzakelijk. … Lees verder »

DFC – Leerdam Sport20 december 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC – Leerdam Sport

De weergoden waren ons toch nog gezind dus kon er ondanks het slechte weer eerder in de week toch gevoetbald worden. Het veld was super en alle regen die nog viel, viel toen beide teams binnen zaten dus goed uitgekiend. … Lees verder »

DFC pakt ook een punt tegen de runner-up ZBC2 december 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt ook een punt tegen de runner-up ZBC

Na de winst van verleden week tegen De Alblas ontving DFC vandaag in eigen huis wederom een ploeg uit de top van ranglijst. ZBC kwam op bezoek. DFC startte rommelig en speelde de eerste helft zeker geen goede wedstrijd. Na … Lees verder »

DFC 1 klimt op de ranglijst18 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 klimt op de ranglijst

DFC speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen Asperen , ook een ploeg in de lagere regionen. DFC is echter de laatste weken de punten aan het binnenhalen en bij winst komt het over de tegenstander van vandaag heen. DFC startte rommelig … Lees verder »

DFC behaald 1 punt met gemengde gevoelens4 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC behaald 1 punt met gemengde gevoelens

DFC 1 ging vandaag op zoek naar de tweede overwinning, bij de zwervers, om de winst van verleden week een vervolg te geven.  Met gemengde gevoelens kwamen zij terug naar dordrecht met 1 punt. DFC deed zichzelf tekort vandaag. Eerste … Lees verder »

Daar is de winst voor DFC 128 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor Daar is de winst voor DFC 1

Na een paar pogingen die mislukten , was er vandaag dan eindelijk de eerste winst voor DFC 1 tegen Vuren , 3-1 DFC startte sterk en had het initiatief vanaf de aftrap. Tot echte kansen resulteerde dat niet. Hoe zuur … Lees verder »

DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden21 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden

DFC 1 en 2 speelden vandaag beide een uitwedstrijd. DFC 1 mocht op bezoek in Ameide en DFC 2 in Serooskerke. Beide teams wisten hun voorsprong niet vast te houden. DFC 2 kwam in de tweede helft in minuut 50 … Lees verder »

winst en verlies DFC selectie14 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor winst en verlies DFC selectie

Vandaag voor zowel DFC 1 als DFC 2 een uitwedstrijd, beide teams zijn nog op zoek naar de eerste overwinning in de competitie. DFC 2 vertrok naar Breda voor een ontmoeting met Baronie. DFC begon sterk en kwam snel op … Lees verder »

Wedstrijdverslag DFC-Alblasserdam 07-10-20179 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag DFC-Alblasserdam 07-10-2017

Op een wel hele druilerige zaterdagmiddag stond er weer een regioderby op het programma tegen één van de kampioenskandidaten, maar aangezien DFC nog op 0 uit 2 stond moesten we aan de bak om toch de punten binnen te halen. … Lees verder »