DFC 1

 

Nieuwsberichten

wedstrijd verslag gunners – DFC 20 mei , 0-522 mei 2017
Geen reacties »

The Gunners 1 – DFC 1:   Vandaag ging het echte werk beginnen, de nacompetitie tegen de nummer 2 van 4C The Gunners die net geen kampioen geworden zijn in deze klasse, zeker de ambitie hebben en het dus via … Lees verder »

DFC 1 doet goede zaken voor promotie21 mei 2017
Geen reacties »

DFC heeft gisteren de eerste stap gezet voor promotie naar de derde klasse door overtuigend te winnen met 0-5 DFC strijd samen met de Gunners in een tweestrijd om de fel begeerde promotie naar de derde klasse. Daarin speelde DFC … Lees verder »

Programma na-competitie DFC 118 mei 2017
Geen reacties »

Zaterdag is het zover , de allesbeslissende tweestrijd met de Gunners voor een plek in de derde klasse en dus promotie. Kom allemaal de ploeg van Danny Slegers aanmoedigen.   Zaterdag 20 mei: The Gunners – DFC, aanvang: 14.30 uur. … Lees verder »

DFC pakt punt bij Schelluinen , video beelden van de wedstrijd14 mei 2017
Geen reacties »

DFC pakte zaterdag een punt uit bij Schelluinen door 1-1 gelijk te spelen. Trainer Danny Slegers had met het oog op de na-competitie enkele spelers rust gegeven en spelers uit andere teams de gelegenheid gegeven om zich te tonen. Dat … Lees verder »

Eerste nieuwe spelers DFC selectie al bekend10 mei 2017
Geen reacties »

De competitie is nog lopende en DFC is zich aan het voorbereiden voor de na-competitie , toch zijn de eerste nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen reeds bekend. 3 spelers die in het verleden met trainer Danny Slegers hebben gewerkt … Lees verder »

DFC 1 verzekerd van na-competitie voor promotie2 mei 2017
Geen reacties »

In de 4e klasse E zijn DFC en Good Luck sinds afgelopen zaterdag zeker van deelname aan de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse.  Eén van beide clubs pakt de tweede periode en (minimaal) de vierde plaats kan zowel … Lees verder »

Topper onbeslist 0-0 , Willem 2 kampioen22 april 2017
Reacties uitgeschakeld voor Topper onbeslist 0-0 , Willem 2 kampioen

De belangen vandaag waren groot voor beide partijen , DFC wou in de race blijven voor de periode titel en Willem 2 kon kampioen worden vandaag. Echter was dat aan het spelbeeld vandaag niet te zien dat Willem 2 kampioen … Lees verder »

DFC wint derby tegen Dubbeldam met 3-18 april 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint derby tegen Dubbeldam met 3-1

Vandaag een mooie affiche aan de Reeweg Oost , een Dordts onder onsje met Dubbeldam. Onder een stralend zonnetje was het de taak van DFC om de goede overwinning op Good Luck van verleden week  een vervolg te geven. Een … Lees verder »

Good Luck 1 – DFC 13 april 2017
Reacties uitgeschakeld voor Good Luck 1 – DFC 1

Vandaag de topper bij Good Luck uit met als inzet de tweede plek op de ranglijst en de koppositie in de tweede periode. Beide ploegen hadden na de winterstop nog niet verloren dus beloofde een mooie wedstrijd te worden. Om … Lees verder »

DFC eervol ten onder tegen landskampioen29 maart 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC eervol ten onder tegen landskampioen

DFC speelde gisteren de kwart finale voor de Rijnmond cup. Vooraf was het geen makkelijke opgave. Tegen regerend landskampioen bij de amateurs Excelsior Maassluis. Ook dit jaar staat de tegenstander weer hoog op de ranglijsten in de tweede divisie. De … Lees verder »