DFC 1

 

Nieuwsberichten

DFC 1 wint in Klundert.20 oktober 2018
Geen reacties »

DFC recht de rug en neemt 3 punten mee naar huis. Na de zeperd van verleden week , gelijkspel tegen de nr laatst , was er veel aan gelegen om vandaag een goed resultaat te behalen. Dat het een uitwedstrijd … Lees verder »

DFC 1 vergeet de wedstrijd te beslissen6 oktober 2018
Geen reacties »

DFC vergeet zichzelf vandaag te belonen door de winst , die verdiend was , uit handen te geven en met een 1-1 stand van het veld te lopen. In de eerste helft was de score slechs 1-0 door een benutte … Lees verder »

DFC 1 uitgebekerd15 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 uitgebekerd

DFC 1 wist vandaag precies wat er moest gebeuren om een ronde verder te komen in de beker competitie, winnen van Alblasserdam. Beide ploegen hadden van Emma en RCD gewonnen en moesten dus onderling gaan uitmaken wie er een ronde … Lees verder »

DFC 1 koning van sportpark Reeweg Oost8 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 koning van sportpark Reeweg Oost

RCD 1 – DFC 1 , niet zomaar een wedstrijd , maar een partij om te bepalen wie er zich de grootmeester van de Reeweg Oost mag noemen. De winnaar van deze partij is voorlopig de beste ploeg op het … Lees verder »

DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten2 september 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie begint beker avontuur met wisselende resultaten

Zaterdag 1 sept startte na een lange voorbereiding de selectie’s van DFC met hun beker avontuur. DFC 2 mocht aantreden tegen Oranje Wit 2 , die een paar klasse hoger hun kunsten vertoont. De verwachting dat de tegenstander sterker zal … Lees verder »

Indeling nieuwe seizoen DFC 1 bekend13 juli 2018
Reacties uitgeschakeld voor Indeling nieuwe seizoen DFC 1 bekend

  Zojuist is de indeling van net nieuwe seizoen bekend gemaakt. DFC 1 zal gaan spelen in de Derde Klasse B Trainer Danny Slegers toont zich tevreden met de indeling , zeker gezien de derby’s tegen Wieldrecht en Dubbeldam Lees verder »

DFC 1 weer met lege handen24 maart 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 weer met lege handen

Vandaag een thuiswedstrijd voor DFC tegen Ameide. Zal vandaag de aansluiting naar boven worden gevonden ? Ameide is 1 van de grote groep middenmoters , een groep waar DFC graag bij aan wil schuiven. Maar dan is winst vandaag noodzakelijk. … Lees verder »

DFC – Leerdam Sport20 december 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC – Leerdam Sport

De weergoden waren ons toch nog gezind dus kon er ondanks het slechte weer eerder in de week toch gevoetbald worden. Het veld was super en alle regen die nog viel, viel toen beide teams binnen zaten dus goed uitgekiend. … Lees verder »

DFC pakt ook een punt tegen de runner-up ZBC2 december 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt ook een punt tegen de runner-up ZBC

Na de winst van verleden week tegen De Alblas ontving DFC vandaag in eigen huis wederom een ploeg uit de top van ranglijst. ZBC kwam op bezoek. DFC startte rommelig en speelde de eerste helft zeker geen goede wedstrijd. Na … Lees verder »

DFC 1 klimt op de ranglijst18 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 klimt op de ranglijst

DFC speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen Asperen , ook een ploeg in de lagere regionen. DFC is echter de laatste weken de punten aan het binnenhalen en bij winst komt het over de tegenstander van vandaag heen. DFC startte rommelig … Lees verder »