ABC Jeugdtoernooi

ABC Jeugdtoernooi: het laatste nieuws

Nieuwe aankondiging voor DFC-ABC den Hartog jeugd toernooi26 februari 2018
Geen reacties »

Zoals beloofd houden wij u via de website op de hoogte van alle nieuwtjes mbt het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi. We presenteren u nu de nieuwe aankondiging voor editie Lees verder »

DFC- ABC den Hartog jeugd toernooi 201823 februari 2018
Geen reacties »

Na het enorme succes van verleden jaar , word het ook dit jaar weer georganiseerd. Het grootste en meest succesvolste toernooi op het eiland van Dordrecht.  Het DFC-ABC Den Hartog jeugdtoernooi 2018. Dit jaar zijn de speeldatum 15 & 16 … Lees verder »

jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi25 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi

Het jeugdbestuur wil iedereen die heeft meegewerkt om het DFC ABC-Den Hartog jeugtoernooi tot zo’n groot succes te maken hartelijk bedanken. Bijzondere dank gaat uit naar RCD en FC Dordrecht voor het beschikbaar stellen van hun kleedkamers en parkeerterein, al … Lees verder »

DFC-ABC den Hartog toernooi (4) , de foto’s van Lucas21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog toernooi (4) , de foto’s van Lucas

Natuurlijk mogen de foto’s van Lucas ook niet ontbreken , want daar waar een jeugd evenement is , is Lucas met zijn camera. Dankzij zijn inzet kan de website U de mooie foto’s van de DFC  jeugd activiteiten laten zien, … Lees verder »

DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)

Zaterdag ochtend was het de beurt voor de Mo15 , Mo 13 , Jo11-1  en de  Jo11-2. Het weer zat zeker mee en met al deze teams was het een gezellige drukte op de velden. Het eerste wat opviel was … Lees verder »

DFC-ABC den Hartog toernooi , de vrijdag avond (2)21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog toernooi , de vrijdag avond (2)

De vrijdag avond stond in het teken van de Dordtse avond. De Jo17 en Jo15-1 ploegen van DFC , SSW , GSC/ODS en Emma gingen de sportieve strijd aan voor de wisselbokaal. De opzet was dat de punten van de … Lees verder »

DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi , wat was het een feest (1)21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi , wat was het een feest (1)

Zondagochtend , en wat doe je dan ? Simpel , terugkijken op 2 hele mooie dagen die we bij DFC hebben gehad. Het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2017 is ten einde , maar wat was het een super toernooi !! … Lees verder »

Rtv Dordrecht op bezoek bij jeugd toernooi19 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor Rtv Dordrecht op bezoek bij jeugd toernooi

Ook de plaatselijke media kwam vandaag langs om persoonlijk te informeren naar het toernooi. Toernooi directeur Patrick vd Wetering stond Rtv Dordrecht uitgebreid te woord. Kijk op onderstaande link voor het interview. interview Rtv Dordrecht Lees verder »

Programma boek DFC- ABC Den Hartog jeugdtoernooi13 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor Programma boek DFC- ABC Den Hartog jeugdtoernooi

Over 6 dagen is het zover , DFC-ABC Den Hartog jeugdtoernooi 2017. Bij zo groot toernooi hoort uiteraard een passend programma boek. Met grote trots presenteren wij U dan ook het programma boek. Deze is ontworpen door Rene Blankenstein van … Lees verder »

Nog 1 week , we zijn er klaar voor !!11 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor Nog 1 week , we zijn er klaar voor !!

Nog 1 week en dan is het zover , DFC-ABC Den Hartog jeugd toenooi 2017!! Alles en iedereen is er klaar voor en we gaan genieten van een mooi toernooi. Op 19 en 20 mei is bij DFC het grote … Lees verder »