ABC Jeugdtoernooi

ABC Jeugdtoernooi: het laatste nieuws

ABC-Prive : Richard in ’t Veld21 mei 2018
Geen reacties »

  Connectie DFC: Ik ben lid vanaf mijn jeugd. Na mijn jeugdjaren altijd op zaterdag en zondag recreatief gevoetbald in de lagere elftallen. Tegenwoordig, als rustend lid, kom ik graag bij mijn zoon (JO17) kijken en daarna bij het 1e … Lees verder »

ABC-Prive : Dominique Groenewoudt11 mei 2018
Geen reacties »

  Mijn connectie met DFC  Ik weet niet beter dan dat ik bijna op het voetbalveld van DFC geboren ben. Al 20 jaar lang is dit, ondanks dat ik er zelf niet sport, mijn cluppie.  Mijn familieleden aan beide kanten … Lees verder »

Sponsor worden tijdens het DFC – ABC den Hartog toernooi ? Zo geregeld.4 mei 2018
Geen reacties »

Hoe mooi kan het voor U als bedrijf zijn , het grootste toernooi van Dordrecht en daardoor ook de meeste media / social media aandacht die U maar kan wensen. Die kans laat U als sponsor en slimme ondernemer toch … Lees verder »

Update ABC Den Hartog toernooi30 april 2018
Geen reacties »

Nog iets minder dan 7 weken , 15 en 16 juni 2018 gaat het weer los !!  Het DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi Deze week weer een update , en ditmaal over het deelnemersveld. Wat was Patrick verleden … Lees verder »

nog 8 weken : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 201820 april 2018
Reacties uitgeschakeld voor nog 8 weken : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018

Over 8 weken gaat het toernooi van Dordrecht weer van start : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018 Na de geweldige editie van 2017 word het dit jaar nog groter. Vanaf nu elke week een update. Deze week het FOOD court. … Lees verder »

Nieuwe aankondiging voor DFC-ABC den Hartog jeugd toernooi26 februari 2018
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe aankondiging voor DFC-ABC den Hartog jeugd toernooi

Zoals beloofd houden wij u via de website op de hoogte van alle nieuwtjes mbt het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi. We presenteren u nu de nieuwe aankondiging voor editie Lees verder »

DFC- ABC den Hartog jeugd toernooi 201823 februari 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC- ABC den Hartog jeugd toernooi 2018

Na het enorme succes van verleden jaar , word het ook dit jaar weer georganiseerd. Het grootste en meest succesvolste toernooi op het eiland van Dordrecht.  Het DFC-ABC Den Hartog jeugdtoernooi 2018. Dit jaar zijn de speeldatum 15 & 16 … Lees verder »

jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi25 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi

Het jeugdbestuur wil iedereen die heeft meegewerkt om het DFC ABC-Den Hartog jeugtoernooi tot zo’n groot succes te maken hartelijk bedanken. Bijzondere dank gaat uit naar RCD en FC Dordrecht voor het beschikbaar stellen van hun kleedkamers en parkeerterein, al … Lees verder »

DFC-ABC den Hartog toernooi (4) , de foto’s van Lucas21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog toernooi (4) , de foto’s van Lucas

Natuurlijk mogen de foto’s van Lucas ook niet ontbreken , want daar waar een jeugd evenement is , is Lucas met zijn camera. Dankzij zijn inzet kan de website U de mooie foto’s van de DFC  jeugd activiteiten laten zien, … Lees verder »

DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)21 mei 2017
Reacties uitgeschakeld voor DFC-ABC den Hartog toernooi , de zaterdag (3)

Zaterdag ochtend was het de beurt voor de Mo15 , Mo 13 , Jo11-1  en de  Jo11-2. Het weer zat zeker mee en met al deze teams was het een gezellige drukte op de velden. Het eerste wat opviel was … Lees verder »