ABC Jeugdtoernooi

ABC Jeugdtoernooi: het laatste nieuws

Een terug blik op een succesvol toernooi17 juni 2018
1 reactie »

Zoals op de website al reeds is vermeld , kunnen we terugkijken op een geslaagde editie van het DFC-ABC den Hartog jeugd toernooi 2018. Maar wat gaat daar een organisatie aan vooraf , waarbij er een leger aan vrijwilligers zich … Lees verder »

De zaterdag middag editie van het toernooi17 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor De zaterdag middag editie van het toernooi

Wat een geluk met het weer hadden we deze dag. Na een super ochtend in 1 keer door naar de middag. De jongste kinderen die klaar waren met hun eigen toernooi konden nog volop nagenieten op het foodcourt. Want Clown … Lees verder »

De zaterdag ochtend van het toernooi17 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor De zaterdag ochtend van het toernooi

Na een uiterst succesvolle vrijdag avond, stond de zaterdag vol gepland met nog meer wedstrijden. In de vroege ochtend , waarbij de nachtdienst alle velden hadden uitgezet , stond het DFC-ABC den Hartog toernooi voor de zware opgave alle wedstrijden … Lees verder »

Foodcourt draait warm , nog 2 dagen te gaan13 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor Foodcourt draait warm , nog 2 dagen te gaan

De mensen van het foodcourt zijn er al klaar voor , de aftrap van het DFC-ABC den Hartog toernooi over 2 dagen. Onderling word er hard gestreden wie het meeste verkoopt , en alles word ingezet voor dit doel. Dit … Lees verder »

Nog 1 week te gaan , DFC- ABC den Hartog toernooi8 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor Nog 1 week te gaan , DFC- ABC den Hartog toernooi

Het staat nu letterlijk voor de deur , het grootste en gezelligste toernooi van dordrecht : DFC-ABC den Hartog toernooi start volgend weekend Het kan U niet ontgaan zijn de afgelopen tijd wat wij U allemaal aanbieden op 15 en … Lees verder »

kids entertainment tijdens DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi.6 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor kids entertainment tijdens DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi.

Zoals reeds eerder vermeld , worden de kinderen volop bezig gehouden met entertainment tijdens het DFC – ABC den Hartog jeugdtoernooi. Als Ron van Halen iets regelt , dan regelt hij het goed natuurlijk. We zetten niet zomaar een springkussen … Lees verder »

Nog 2 weken en dan gaat het los : DFC – ABC den Hartog jeugdtoernooi 20181 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor Nog 2 weken en dan gaat het los : DFC – ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018

  Met nog 2 weken te gaan , neemt de gezonde spanning toe. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Het programma boekje word nu gedrukt , de vlaggen en posters zijn bijna klaar, kortom we zijn er klaar voor. Het deelnemersveld … Lees verder »

Vrijwilligers op DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi in het nieuw gestoken1 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers op DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi in het nieuw gestoken

     De vrijwilligers op het DFC – ABC den Hartog jeugd toernooi zijn gisteren in het nieuw gestoken.  Ze zijn nu nog beter herkenbaar voor al uw vragen tijdens het toernooi. Dit jaar prijkt op de voorkant het vertrouwde … Lees verder »

Een vooruitblik op het DFC-ABC den Hartog Jeugdtoernooi 2018.26 mei 2018
Reacties uitgeschakeld voor Een vooruitblik op het DFC-ABC den Hartog Jeugdtoernooi 2018.

Na de succesvolle editie van verleden jaar , word op 15 & 16 juni wederom het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi ge-organiseerd.  We blikken vast vooruit op deze editie met hoofdsponsor Michael Weeda van ABC-den Hartog verhuizingen en Patrick vd Wetering … Lees verder »

ABC-Prive : Richard in ’t Veld21 mei 2018
Reacties uitgeschakeld voor ABC-Prive : Richard in ’t Veld

  Connectie DFC: Ik ben lid vanaf mijn jeugd. Na mijn jeugdjaren altijd op zaterdag en zondag recreatief gevoetbald in de lagere elftallen. Tegenwoordig, als rustend lid, kom ik graag bij mijn zoon (JO17) kijken en daarna bij het 1e … Lees verder »