REGGA REGALES KIEST VOOR DFC

1 april 2021 132x bekeken, Geen reacties »

Regga Regales maakt komend seizoen de overstap van 2e klasser EBOH naar DFC.

De 26- jarige linker spits speelt op een uitstap naar Nieuw Lekkerland na al zijn hele voetballeven bij EBOH en is daar een vaste waarde in de hoofdmacht. Regga is beresterk, snel, dreigend en beschikt over scorend vermogen. Hij is de 3e versterking voor DFC, dat aan de weg timmert om komend seizoen een rol van betekenis te spelen in de 3e klasse West 2.

Regga is toe aan een nieuw avontuur en DFC heet hem van harte welkom.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.