Mededeling bestuur : Contributie

1 april 2021 125x bekeken, Geen reacties »
Mededeling bestuur :  Contributie

Vrijdag 2 april 2021 zal de kwartaalcontributie geïnd gaan worden. Het bestuur wil benadrukken dat onze vereniging afhankelijk is van deze enige bron van inkomsten om door deze ellendige periode heen te komen. De (tijdelijk) lagere kosten en ondersteuningsmaatregelen vanuit de overheid helpen zeker mee, maar hebben een beperkt effect.

Gelukkig kunnen er weer meer activiteiten plaatsvinden en de vraag is niet of, maar wanneer we alle activiteiten volledig kunnen hervatten. Laten we hopen dat dit zo snel mogelijk gebeurt!

Namens het bestuur,

Mario Ghidini,

Penningmeester.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.