RIK KRAMER KEERT TERUG BIJ DFC

30 maart 2021 159x bekeken, Geen reacties »

Rik Kramer keert komend seizoen terug bij DFC. De centrale verdediger komt over van stadgenoot Oranje Wit.

Rik is ooit gestart bij ODS en speelde daarna onder Danny Slegers al bij SC Amstelwijck. Rik koos in 2016 voor een vervolg bij Oranje Wit en speelde in het seizoen 2018-2019 weer onder Danny bij DFC. Het werd een topseizoen waarbij DFC op doelsaldo het kampioenschap nipt verloor aan Wieldrecht. De ambitieuze Rik keerde na dat seizoen terug naar Oranje Wit. Op 1e klasse niveau werd Rik aanvoerder en speelde hij veelal op het middenveld. Rik komt komend seizoen de selectie van DFC weer versterken en begint aan zijn 3e termijn met Danny Slegers.

DFC is erg verheugd met de komst van Rik. Na Cezary v Es is Rik de 2e versterking voor komend seizoen.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.