Thema DFC Paaskamp 2021: Eigen huis en tuin !!

6 januari 2021 127x bekeken, Geen reacties »
Thema DFC Paaskamp 2021:  Eigen huis en tuin !!
Het nieuwe thema is bekend, en dat is ” Eigen huis en tuin”.
 
Door alle corona perikelen hebben wij als organisatie wederom het besluit moeten nemen om niet naar een kampeerboerderij op locatie te gaan. Maar zoals reeds beloofd komen we met een supergave oplossing… We doen het paaskamp in Eigen huis en tuin oftewel bij DFC.
 
Van 2 tm 4 april 2021 gaan wij alle Paaskamp activiteiten bij DFC organiseren, inclusief het slapen. Er veranderd dus eigenlijk niets, behalve de locatie en we gaan 1 dag korter dan normaal.
 
De spellen worden weer ouderwets leuk zoals jullie gewend zijn op het paaskamp, en voor het gebrek aan bos hebben wij een oplossing.
 
Nu het thema bekend is , zal later deze week ook de inschrijving openen. De kosten zijn verlaagd en zijn voor dit paaskamp 35 euro.
 
Wij hopen dat we rond deze periode de goedkeuring hebben van de overheid om het paaskamp nieuwe stijl in Eigen Huis en Tuin te organiseren, mocht blijken dat dit in deze periode nog niet mogelijk is, geen nood. Dan verhuizen we het gehele kamp van Pasen naar Pinksteren. We hebben al een jaar moeten overslaan en wij gaan er alles aan doen om het dit jaar door te laten gaan, zover het in onze macht ligt!!!
 
Dus noteer alvast in de agenda, 2 tm 4 april 2021 : EIGEN HUIS EN TUINLaat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.