MATTHIJS JONGENEEL VERLENGT BIJ DFC

9 januari 2021 69x bekeken, Geen reacties »

Matthijs Jongeneel heeft wederom verlengd bij DFC.

De ervaren multifunctionele speler, die net zo makkelijk rechtsback speelt als linkerspits, speelt op een kort uitstapje naar EBOH na, al zijn hele voetballeven bij DFC en was al selectiespeler toen Danny Slegers in 2015 aan zijn eeste jaar begon.

We zijn uiteraard blij dat Matthijs ook komend seizoen actief is aan de Reeweg-Oost.

Klasse Matthijs. Bedankt.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.