JILLES DE JAGER OOK KOMEND SEIZOEN DFC

10 januari 2021 73x bekeken, Geen reacties »

Jilles de Jager speelt ook komend seizoen op het middenveld bij DFC.

Jilles kwam dit seizoen na een lange periode Oranje Wit terug op het oude nest aan de Reeweg Oost. Nadat Jilles zijn draai weer gevonden had is hij in dit rare seizoen tot dusverre de enige speler die de titel Man Of The Match verdiende in de thuiswedstrijd tegen Dubbeldam.

We zijn uiteraard blij dat Jilles weer voor DFC kiest. Bedankt. Klasse.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.