COLIN REENING DFC FOR LIFE

13 januari 2021 86x bekeken, Geen reacties »

Colin Reening heeft verlengd bij DFC. Meer dan dat. Hij blijft de rest van zijn actieve loopbaan aan de Reeweg-Oost spelen.

De sterke balvaste spits die altijd zijn goaltjes meepikt, kwam 3 jaar geleden over van VV ’s Gravendeel. Colin is van grote waarde voor DFC zowel binnen als buiten het veld. Colin scoorde in zijn eerste 2 seizoenen 21 officiele goals, wetende dat hij in zijn 2e jaar een aantal wedstrijden miste door een blessure. Ook dit rare seizoen had hij voor de Corona stop nog nauwelijks gespeeld vanwege lichamelijke ongemakken,  maar is nu weer fit.

DFC is blij dat de aanvaller deze keuze heeft gemaakt. Het blijft genieten met Colin.

Klasse man. Bedankt.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.