Selectie weer aan het schilderen

14 november 2020 82x bekeken, Geen reacties »

In de eerste corona golf waren er enkele selectie spelers en leiding al flink bezig geweest met de verfkwast. Wat gaan we dan doen op zaterdag als er geen voetbal is ??  Verder met schilderen , maar deze keer de binnenkant. 

Martin toonde zich een ware opzichter, en zag er goed op toe hoe zijn manschappen er tegen aan gingen. Natuurlijk pakte hij zelf ook de kwast vast. Jan en Bert waren ook verleden week al bezig geweest ,en vandaag kwamen Colin en Dennis als extra schilders helpen.

Het resultaat mag er zijn mannen ,het ziet er weer schitterend uit !!! 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.