Kabouter training weer begonnen.

11 november 2020 60x bekeken, Geen reacties »
Kabouter training weer begonnen.

Ook de kabouters zijn weer begonnen met trainen.

Dit lag helaas enige tijd stil ivm corona , maar we zijn inmiddels weer begonnen met de training voor onze allerjongste jeugd. Dus ook komende zaterdag staan de trainers weer klaar op het veld , om op speelse wijze de eerste stappen te zetten in de voetballerij.

En uiteraard geldt ook deze zaterdag weer , wilt U een keer komen kijken en uw kind laten meetrainen , U bent van harte welkom.  We beginnen om 09.30 uur.

Ook hier houden we de huidige regels van het RIVM aan , en zijn ouders helaas niet welkom langs de lijn. We zorgen ervoor dat U van achter het hek de training kunt volgen en hebben voldoende trainers aanwezig om de kinderen te begeleiden.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.