DFC JO7 is ook begonnen.

5 september 2020 72x bekeken, Geen reacties »

Wat een spannende dag voor sommigen , geen kabouter meer maar nu echte wedstrijden. De nieuwe JO7 is een mix van spelers die al in de JO7 speelden ,en nieuwe spelers die vanuit de kabouters zijn doorgestroomd. Wat stonden ze te trappelen om te starten vandaag.

Dit seizoen word er elke zaterdag een mini toernooi gespeeld en DFC was de eerste gastheer. Onze buurman FC Dordrecht AM en GSC/ODS kwamen naar DFC toe. 

De 1e wedstrijd ging tussen FCDA en GSC/ODS en de buren in het groen waren duidelijk sterker.

Toen was eindelijk het moment daar , DFC mocht het veld op. Maar ook deze wedstrijd was duidelijk voor FCDA , die met 8-5 wisten te winnen. Maar positief , we hebben toch 5 keer gescoord.

De laatste wedstrijd van het mini toernooi was DFC tegen GSC/ODS. Deze pot ging gelijk open was spannend. DFC verloor helaas met 3-2.

Maar wat was het een genot om te zien. 3 bevriende clubs die met hun jongste jeugd op de velden de “strijd” tegen elkaar aan gaan.  Jeugdvoetbal zoals dat bedoeld is. Spelertjes die genieten , de o zo belangrijke strafschoppen na afloop, de limonade siroop.

Zo is iedere speler ooit begonnen ,en zo begonnen de mannen van de JO7 ook vandaag aan hun lange voetbal carriere.
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.