DFC JO13 verlies nipt

5 september 2020 57x bekeken, Geen reacties »

Jo13-1 tegen Oranje Wit. Daar staan ze dan ,naar lang wachten eindelijk weer op het veld, fris en voel moed gaan ze beginnen.

Na even zoeken op het veld gaat de bal de goede richting op, en dan naar veel gerommel voorin knal Sam de 1-0 erin. Dat hadden ze nodig om het vertrouwen op de veld te winnen. Daarna waren ze erg rommelig aan het voetballen en de posities kwijt.

Gelukkig rust.

Na de rust krijgen ze de 1-1 rond de oren met 3 man vrij voor de goal kon mano niks meer. Voor die goal blijft het een rommel oranje wit pak daar zijn kans en maak de 1-2. Kom op DFC!!  Dan een schitterende voorzet van jurion op ryan 2-2.  Helaas volgt de 2-3

Het fluit signaal klinkt,  helaas op naar de volgende wedstrijd.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.