DFC jo10-2 wint op vechtlust

12 september 2020 56x bekeken, Geen reacties »
DFC jo10-2 wint op vechtlust

Na een nederlaag verleden week , moest JO10-2 vandaag weer aan de bak , en laten zien dat we niets voor niets ( tot verleden week ) in dit kalenderjaar ongeslagen waren.

Tegenstander Drechtstreek was in de warming up goed bezig , dus het werd geen makkie. Het hele team was compleet. Zonder iets te verklappen , werd dit zeker de wedstrijd van Joey 2.

Want Joey 2 zette DFC al snel op voorsprong. Op dat moment zeker verdiend. Maar Drechtstreek was een goede ploeg en kwam al snel op gelijke hoogte. Damien zette DFC voor de rust nog op een 2-1 voorsprong. 

In de rust waren de trainers het eens. We voetbalden niet alleen goed, maar wat een inzet en vechtlust toonde de ploeg. Op deze manier zijn we moeilijk te kloppen, maar wel opletten in het 2e bedrijf.

Snel na de rust gas DFC flink gas en ging de score via Oskar , Damien en Lars naar 5-1. Maar ook de tegenstander liet goed voetbal zien hoor , de 5-2 was zeker terecht. Het mooiste doelpunt van deze dag was 6-2 van Oskar. Niet alleen het doelpunt maar vooral de assist van Joey 2 was de moeite waard. Joey 2 zorgde zelf voor de 7-2 ,en Drechtstreek had het slot akkoord met de 7-3.

Een super goede overwinning , samenspel , inzet , vechtlust (sommige letterlijk ,dus even aan de kant ) , teamgevoel…… we zijn trots op deze prestatie.

Marnix rammelde veel doelpogingen weg , joey 1 en lars waren sterk achterin , damien / milan / oskar werkten hard op het middelveld , Kevin had een moeilijke dag door een hele goede keeper, maar Man Of The Match was vandaag Joey 2.

Volgende week spelen we weer thuis , jullie zijn allemaal welkom.  

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.