Marvin Langevoort en Bas Verhoeven terug op oude nest.

17 juni 2020 174x bekeken, Geen reacties »

Op de valreep van de overschrijvingsperiode , is er nog een mooie verrassing te melden. Marvin Langevoort en Bas Verhoeven hebben besloten terug te keren op het oude nest en de roodwitte kleuren weer te gaan verdedigen. Hier zijn we als club enorm blij mee. Deze 2 spelers hebben de gehele jeugd opleiding doorlopen en de hoogtij dagen op zondag. Welkom terug heren.

Bij deze de volledige lijst van nieuwe spelers voor seizoen 2020/2021:

Rikki van der Spek , Anass Rachidy , Okan Arslan , Donovan Carolus , Dylan Stiegelis , Jilles de Jager , Calvin van der Holst , Joeri van Kordelaar , Arie Pankras , Lowell Barends , Bas Verhoeven en Marvin Langevoort.

Op een later tijdstip zullen deze spelers worden voorgesteld.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.