Klusteam weer druk bezig

24 juni 2020 111x bekeken, Geen reacties »

Aan het einde van het seizoen , zijn er altijd wel klussen te vervullen. De kleedkamer kan een likje verf gebruiken, dug outs nieuwe tegels, kleedkamers grondig schoonmaken en onderhouden…… ga zo maar door.

Wat zijn we blij dat er een groep spelers en begeleiding vanuit de selectie de handen uit de mouwen steken en hier mee aan de slag gaan. Onder toeziend oog van de opzichter ( letterlijk !!! ) Leon vd Sluijs , gaat de groep met veel enthousiasme aan de slag om te zorgen dat alles weer in nette staat is voor de aanvang van het nieuwe seizoen.

Klasse klusteam !!!!  
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.