Jo10 en Jo9 , de laatste training

11 juni 2020 73x bekeken, Geen reacties »
Jo10 en Jo9 , de laatste training

Vandaag de laatste training van het seizoen voor de Jo 10 en Jo9. Een vreemd seizoen omdat we abrupt moesten stoppen met trainen ,maar gelukkig hebben we nog een paar weken met elkaar kunnen voetballen.

De afsluiting vandaag was een gezamenlijke partij , waar de trainers ook mee deden. Trainer Raymond liet nog wat van zijn oude kunsten zien , Trainer Albert was een schietschijf in het doel , en trainer Arno had een enorm schot in gedachten… helaas schoot hij een eekhoorn uit de boom ipv op doel te schieten.

Na afloop was er natuurlijk nog chips en wat te drinken , op naar de zomerstop en we zien elkaar weer in het nieuwe seizoen.
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.