Cardio Boxing Dordrecht verzorgt bootcamp voor de oudste jeugd.

9 mei 2020 149x bekeken, Geen reacties »
Cardio Boxing Dordrecht verzorgt bootcamp voor de oudste jeugd.

Vandaag was Matthy Leendertse van CBD bij DFC om de oudste jeugd eens flink aan de tand te voelen tijdens een bootcamp. En dat hebben ze geweten ook haha.

Bij aankomst op het veld stond Matthy al klaar, geheel volgens het 1,5 meter protocol, om met een goede warming up de spieren op spanning te krijgen. Genietend in de zon, stonden de trainers op afstand te genieten hoe de Kids een fantastisch georganiseerde bootcamp kregen voorgeschoteld. De Jo14 en Jo15 waren als eerste aan de beurt, en deden fanatiek mee met de oefeningen. Na een uur zweten was er de aflossing en kwam de jo19 het veld op. De grote monden van deze groep was na 20 minuten ver te zoeken. Happend naar adem ondergingen zijn de bootcamp haha. Maar eerlijk is eerlijk, zowel de Jo14, Jo15 als de jo19 hebben het allemaal volbracht.

Afsluitend met een heerlijke cooling down, was Matthy trots op de jeugd van DFC.

Dit evenement gaat zeker een vervolg krijgen, want we kunnen terug kijken op een geslaagde ochtend.

Rest ons nog om Matthy te bedanken voor de bootcamp, en de TC jeugd voor het regelen hiervan.    Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.