Leroy Rubio Rijsdijk plakt een 4e seizoen aan DFC

19 maart 2020 66x bekeken, Geen reacties »

Leroy Rubio Rijsdijk maakt ook volgend seizoen deel uit van de DFC selectie. De aanvallende middenvelder was de afgelopen 2 seizoenen topscorer bij DFC met beide keren 14 goals en was afgelopen seizoen opgenomen in het AD/ Dordtenaar jaarelftal.

Tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Dilettant schoot hij DFC als invaller in veilige haven.

We zijn natuurlijk blij met de keuze van Leroy.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.