Joeri v Kordelaar laaatste nieuwe speler DFC selectie

20 maart 2020 73x bekeken, Geen reacties »

Joeri v Kordelaar is de laatste versterking voor de DFC Selectie. De linkspoot komt over van GSC/ODS en kan worden ingezet als linkshalf of linksback. Joeri speelde 2 jaar terug nog 2e klasse bij SSS. Na een lange revalidatie van een kruisbandblessure pakte hij het voetbal dit jaar weer op bij GSC/ODS.

Joeri is de 8e nieuwe speler. We heten Joeri van harte welkom.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.