Dylan Stiegelis is de 7e aanwinst voor DFC

18 maart 2020 81x bekeken, Geen reacties »

Dylan Stiegelis zal komend seizoen als 7e aanwinst de selectie komen versterken.

De nu nog 20 jarige aanvaller komt over van Oranje Wit. Dylan speelde in de jeugd 4 jaar bij FC Dordrecht en daarna B1 en 2 jaar A1 bij Oranje Wit om vervolgens vorig seizoen topscorer van Oranje Wit 2 in de hoofdklasse te worden. Dit seizoen gooide een blessure een stap naar Oranje Wit 1 roet in het eten. Dylan speelt aan de linkerflank.

We heten Dylan van harte welkom bij DFC.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.