DFC dames gouden team sponsor van Paaskamp !!!

11 maart 2020 68x bekeken, Geen reacties »
DFC dames gouden team sponsor van Paaskamp !!!

Wat zijn we blij met weer een nieuwe GOUDEN team sponsor , het dames team van DFC.

Van deze groep zijn er heel veel ” meiden ” vroeger zelf ook mee geweest op kamp , en de verhalen daarover komen rond deze periode altijd weer ruimschoots op tafel. Maar ook de leiding van de Dames hebben een groot verleden als paaskamp leiding.

Dames , namens alle kinderen van het paaskamp , super bedankt voor het gouden team pakket !!Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.