Calvin vd Holst en Jilles de Jager komend seizoen komend seizoen selectie DFC

15 maart 2020 81x bekeken, Geen reacties »

Verdediger Calvin vd Holst en middenvelder Jilles de Jager spelen volgend seizoen voor DFC.

Calvin is multifunctioneel inzetbaar aan de rechterkant en Jilles, die na 15 jaar terug keert bij de club waar hij als F-Pupil begon, is op verschillende middenveld posities inzetbaar. Beiden komen over van Oranje Wit. Hiermee komt het aantal nieuwe selectiespelers op 5.

We heten Calvin en Jilles van harte welkom.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.