Word jij ons nieuwe jeugdlid?

12 februari 2020 59x bekeken, Geen reacties »
Word jij ons nieuwe jeugdlid?

Word jij ons nieuwe jeugdlid? Je ben welkom bij DFC!!

Wil je beginnen met voetballen of voetbal je al en wil je naar de leukste club van Dordrecht, dan moet je bij DFC zijn. DFC verwelkomt nieuwe jeugdleden met een aanbieding die je niet kan laten schieten, het eerste half jaar betaal je nl geen contributie.

We zoeken leden vanaf 4 jaar tm 18 jaar. Iedereen is bij ons welkom.

Kijk snel op de flyer hoe je in contact kan komen met DFC, dan zien we je graag tegemoet.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.