Weer Surinaamse broodjes en Sate op donderdagavond

10 februari 2020 54x bekeken, Geen reacties »

  

Beste sportvrienden en liefhebbers van lekkere broodjes,

Donderdag 13 feb is het weer zo ver. De mannen van DFC4 hebben weer keuken/kantine dienst. We zullen op deze avond weer broodjes kip kerrie en bakkeljauw (vis) klaar hebben. Naast de broodjes is er ook sate met stokbrood verkrijgbaar. Op speciaal verzoek van velen gaan we ook bakka bana ( gebakken banaan) met pindasaus maken.

Tot donderdag.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.