Senioren teams van DFC doe mee , en sponsor het paaskamp van DFC !!

24 januari 2020 64x bekeken, Geen reacties »

De jeugd heeft de toekomst , en de senioren teams kunnen hierbij helpen. Het paaskamp van DFC is het evenement van het jaar voor de jeugd. 4 dagen lol en plezier met DFC-ers onder elkaar. Vandaar dat we als paaskamp leiding iets nieuws introduceren:

Word een sponsor met jouw team !!!

Met jouw eigen team een sponsor worden van het paaskamp , dat kan vanaf nu dus. En we hebben 3 pakketten voor jullie team.

  • Bronzen pakket , een sponsor van € 50
  • Zilveren pakket , een sponsor van € 75
  • Gouden pakket , een sponsor van € 100

Met jullie team foto in ons mooie paaskamp boekje , en uiteraard op de website van DFC en de facebook pagina’s van DFC en DFC paaskamp. Als senioren team zouden jullie de jeugd van DFC hier enorm mee helpen , zo mooie actie kunnen jullie toch niet laten lopen ??

Dus neem snel contact op met Arno van Wijnen , 06-42144992 of dfc.paaskamp@gmail.com , kies een mooi pakket ( Goud is wel een hele mooie kleur ) en word een TEAMSPONSOR  van het paaskamp.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.