Carnavals weekend bij Nar Veure : 8 en 9 feb

31 januari 2020 108x bekeken, Geen reacties »
Carnavals weekend bij Nar Veure : 8 en 9 feb

Nog even wachten , maar volgend weekend barst het carnavals feest weer los bij Nar veure .

8 feb is het Nar Veure’s Gouden Galabal.  Prins Krommediek Cees Rombout en zijn gevolg heten U van harte welkom voor een avond leut en gein.

Bar Gebeure , De Merweboertjes , Rataplan , The Rolling Tones , De Afzakkers ,  De Zwiebels ( Den haag ) , Blusswerruk ( Eindhoven ) en  Wildebrazz ( Gouda ) zijn de kapellen die deze avond hun kunsten vertonen.  Ook de bevriende carnavals verenigingen De Mewekrabbers , Schenkeltrappers en De Marktzotten zijn aanwezig.

Om 21.00 uur gaat de zaal open en de entree bedraagt € 5

9 feb is de zaal het domein van de kinderen , de jeugd van de merwekrabbers en de schenkelbengels komen op bezoek. Ook Bar Gebeure en de Bende van Ellende zijn aanwezig en Miranda Schmink zal de kinderen weer de mooiste kleuren op de gezichten toveren. Vanaf 13.30 is de zaal open en de toegang is gratis.

Het beloofd een gezellig weekend te worden , dit wil je niet missen. 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.