DFC Vrouwen 1 wint de derby tegen EBOH vrouwen 1

1 december 2019 54x bekeken, Geen reacties »

Het was de wedstrijd waarin bepaald ging worden wie de rode lantaarn drager zal worden , DFC of EBOH ?

DFC stond op 0 punten en EBOH op 1 punt. Bij winst zal DFC de laatste plaats verlaten en dat in een rechtstreeks gevecht. De vrouwen konden een goed resultaat zeker gebruiken , en dat werd getoond in het veld. De 2-1  winst werd vooral op karakter en inzet behaald, maar het was een overwinning die volledig terecht was.

De laatste plaats is inmiddels overgedragen en laten we hopen dat dit de opmaat is naar nog meer overwinningen, Gefeliciteerd !!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.