DFC JO9-2 haalt de dubbele cijfers

1 december 2019 31x bekeken, Geen reacties »
DFC JO9-2 haalt de dubbele cijfers

Na 2 nederlagen was het wel weer eens tijd voor de winst. We waren met 7 kids , waarvan er 1 moest invallen bij de JO9-1 , dus we hadden er precies genoeg. Joey 1 ging op doel , Lars en Damien verdediging , Oskar en Sid middenveld en Milan spits. In de tweede helft zal Milan naar de Jo9-1 gaan en Kevin weer bij ons.

De velden waren bevroren , dus veel bewegen en niet stilstaan. Dan is het niet zo koud. Maar vooral 2 x 20 minuten goed voetballen , niet zo snel opgeven en doorgaan. Vechten voor de bal, strijd en inzet. De hele wedstrijd graag.

Het was de wedstrijd van Lars , de eerste 4 doelpunten kwamen van zijn voet , de meeste door zijn vaste wapen , de bal vanachter uit opdraven langs de lijn en uithalen. Het stond 4-0 ,wat een weelde. Oskar maakte er zelfs voor de rust 5-0 van. Maar de hele ploeg werkte hard. Verdedigend stond het goed met Lars en Damien , en lukte het er door heen te glippen , rammelde Joey de ballen er wel uit. Milan werkte hard en Sid in Oskar waren overal te vinden. Met zo tussen stand is het lekker de rust in gaan.

Maar toch hielden de trainers de boys scherp in de rust , we kennen ze inmiddels goed genoeg om waakzaam te zijn voor het inkak momentje.

Lars ging na rust vrolijk verder met scoren en bracht de stand op 7-0. Maar Oranje Wit kwam soms toch door de verdediging heen , omdat we te veel naar voren wilden spelen. We hebben ze nog zo gewaarschuwd. Het was dat Joey scherp was in het doel. De nul achterin was een streven. Met enkele reddingen hield DFC stand. Kevin had inmiddels de keeper goed ingeschat en scoorde de 8-0. Een mooie aanval waar Sid het grootste aandeel in had , hij zette immers Kevin helemaal vrij voor de keeper met een prachtige steekpass ,en het was 9-0. Kevin maakt het karwei af en we hadden de dubbele cijfers behaald , 10- 0 . Een heel goede wedstrijd , samenspel , inzet , vechtlust en niet opgeven. Zo zien we ze graag elke week spelen.

Klasse boys , een verdiende overwinning vandaag. 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.