DFC-ers ,het is 2 voor 12 ,sta op en help jouw club !!!

3 december 2019 161x bekeken, Geen reacties »
DFC-ers ,het is 2 voor 12 ,sta op en help jouw club !!!

Voorzitter Anne Evers : ” De noodzaak is er om op te staan “

Dit is niet zomaar een oproepje om vrijwilligers te zoeken, het kan zo niet langer bij DFC ,het water staat tot aan de lippen , het is 2 voor 12 , op deze manier kan de club niet verder !!!!!!!

Tijdens de leden vergadering luidde het bestuur de noodklok ,het gebrek aan vrijwilligers is niet meer op te vangen door het bestuur en de vrijwilligers die wel wat doen voor de club.

De pilot van de KNVB is helaas niets geworden , dit is een gemiste kans. Het gebrek aan meer vrijwilligers is te groot. Zeker nu er op cruciale posities nog meer mensen hebben aangegeven te stoppen.

Een kleine opsomming van posities die weg gaan vallen:

Penningmeester Martin van Eijk gaat stoppen , Eveline in ’t Veld stopt met haar activiteiten voor de jeugd , Fred Eland stopt per direct als TC Jeugd , Bianca Hendriks en Bianca Heugens stoppen met hun kantine activiteiten , Ad Heijsman stopt met de sponsor commissie

Deze cruciale posities moeten opgevuld worden. De voorzitter richtte zijn woorden tegen de vandaag aanwezige leden , maar gaf ook zelf aan dat deze leden meestal al 2 petten tegelijk op hebben.
HET ZIJN JUIST DE LEDEN DIE VANDAAG AFWEZIG WAREN !!!

DFC-ers , het is ook jouw club , we doen een beroep op jullie. Op deze manier is straks het bestaansrecht weg van ONS DFC .

Kom op ,stap naar voren , doe iets voor jouw club , het is echt heel erg nodig.

Op de aankomende nieuwjaarsreceptie zal het bestuur nogmaals dit punt naar voren brengen, Tot 4 jan zullen we hard op zoek gaan naar oplossingen. Mocht er voor die tijd geen veranderingen zijn , is het bestuur genoodzaakt in Februari 2020 een buitengewone leden vergadering uit te schrijven , om de situatie opnieuw te beoordelen en te kijken of we zo nog wel door kunnen gaan.

DFC-ers , STA OP , NEEM UW VERANTWOORDELIJKHEID.

Zoals het clublied vermeld:

Trouw aan het vaandel en trouw aan de vlag,
Tot in lengte, in lengte van jaren,
Sluit de rij kameraden, en vecht met ons mee,
Tot heil van ons goede D.F.CLaat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.