Sint en Pieten op bezoek bij DFC

28 november 2019 67x bekeken, Geen reacties »
Sint en Pieten op bezoek bij DFC

Ook dit jaar kwam de Sint en zijn trouwe Pieten weer op bezoek bij zijn favoriete voetbalclub DFC. Gelukkig heeft de Sint bij DFC zijn eigen werkkamer , en daar ontving hij de kabouters , JO7 , JO8 en JO9 jeugd.

En wat zijn de kinderen gegroeid in een jaar tijd. Nieuwe kabouters , oude kabouters die nu opeens op een veld spelen als JO7 , oude JO7 die nu opeens op een groter veld spelen met een keeper, en oude JO8 die nu opeens JO9 zijn , gelukkig stond alles in het grote boek van Sinterklaas. Want voor alle kinderen had de Sint uiteraard een persoonlijk verhaaltje.

De kabouters waren als eerste aan de beurt , en die waren heel enthousiast. Met deze toekomstige voetballers zit het wel goed.De JO7 heeft twee enthousiaste trainers , Christiaan en Stephan. Die kon de Sint nog wel van vroeger. Deze heren zijn goed bezig met hun spelers. Dit worden toppers , dat kan niet anders. De JO8 zijn al toppers, maar wat wil je met Fred en Alex als trainers. En de JO9 gaat ook lekker ,en wat konden de trainers Raymond en Rens goed zingen voor de Sint en zijn Pieten.

Het was een gezellig feest bij DFC , en de kinderen kregen volop snoep en een cadeau. Het is altijd een genot om de jongste jeugd een bezoek te brengen. 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.