Prinsen installatie 23 nov.

16 november 2019 96x bekeken, Geen reacties »
Prinsen installatie 23 nov.

 

Nog 1 week en dan weten we wie er dit carnavals seizoen de scepter mag zwaaien bij Nar Veure. 23 nov is de prinseninstallatie in de Nar Veure burcht. Om 23.11 uur zullen we het weten. Zal Prins Krommediek XXIV Cees Rombout met zijn opper Ronald vd Lienden weer tevoorschijn komen, of word het een nieuwe Prins?

De zaal gaat om 20.30 uur open ,de avond begint om 21.00 uur. Entree is €5.

De avond word muzikaal omlijst door Hollands Welvaren , Hofkapel Bar Gebeure , de Merweboertjes , Rataplan en de Afzakkers.

We zien U graag zaterdag 23 nov.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.