Kabouters hebben Halloween training

3 november 2019 56x bekeken, Geen reacties »
Kabouters hebben Halloween training

Elk jaar hebben de kabouters een Halloween training ,en ook dit jaar waren de kabouters druk in de weer , om in de zaal hun energie kwijt te raken. Daar krijg je wel honger van , maar gelukkig was de tafel gedekt en stonden de pannenkoeken klaar voor deze kanjers.

En die gingen er zeker in , lekker getraind en de buiken vol met pannenkoeken. 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.