DFC Jo8-1 onderuit

18 november 2019 57x bekeken, Geen reacties »

Dfc jo8-1 tegen heerjansdam jo8-g, de eerste paar minuten 5tegen5 gespeeld. We kwamen 1 speler te kort was vertraagd bij dfc, na drie minuten doel punt heerjansdam en na 5 minuten was het veld weer compleet, 6 tegen 6 verder spelen. Daar kwam weer een tegen doel punt we staan achter, na nog een doel punt tegen scoort dfc weer eindelijk 1-3, het rommelde zo verder de eerste helft dfc geeft gas en gaan verder met druk zetten.

4-4 in de rust

gelukkig we zijn er bijna nog 20 min spelen, nog effe door zetten dat deed heerjansdam ook Marnix had een vette kluif aan om de ballen tegen te houden de tegen stander vond nog 6 keer het net helaas verloren met 4-10


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.