DFC 1 trakteert jarige Leroy Rubio op een 3 punter.

5 oktober 2019 126x bekeken, Geen reacties »

Leroy was weliswaar zelf afwezig door een schorsing, zijn team genoten brachten hem een mooi cadeau, de eerste overwinning en punten dit seizoen.

Op de overwinning was niets aan te merken, volledig terecht op eigen kracht. Weliswaar moest trainer Danny Slegers sterk improviseren om de basis elf op papier te krijgen, na afloop kon iedereen alleen maar concluderen dat DFC de 3 punten dik verdiend had.

Voor de rust stond DFC op 0-2 voorsprong door doelpunten van Halil en Mike. Met een goed gevoel werd de kleedkamer opgezocht. De tweede helft bracht Matthijs zelfs de 0-3 op het scorebord. Een zeer welkome overwinning waar we op zaten te wachten.

Wilskracht, inzet, doorzettingsvermogen, de perfecte omschrijving hoe deze winst werd bereikt.

Mooi detail, de 3 doelpunten werden allen ook gemaakt door de 3 voorhoede spelers.

Klasse boys, en Leroy gefeliciteerd met je verjaardag.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.