verslag Emma2-DFC4

7 september 2019 52x bekeken, Geen reacties »


[

Vandaag ( 7 sept 2019) speelden de mannen vanDFC4 hun 1e bekerwedstrijd.
De wedstrijd vond plaats bij en tegen het 2e team van Emma. Vandaag traden de mannen aan met 3 nieuwe gezichten in het team. De verwachting is dat er volgende week nog eens 3 nieuwe spelers erbij gaan komen.
De volgende mannen kwamen vandaag in actie.
Murat, Yanno, Germaine, Mella, Daley, Dennis, Lorenzo, Dhishan, Randy, Darryl, Lars, Anthony, Julien en Noël.
Na een ongelukkige botsing tussen Murat en een speler van Emma, kon Emma de score openen. Murat viel kort hierna geblesseerd uit na een overtreding van een Emma speler.
Mella moest dan noodgedwongen gaan keepen, maar kwam niet echt in problemen. Door doelpunten van 2x Randy en Dhishan, konden de mannen aan de thee gaan.
In het begin van de 2e helft kwam Emma terug tot 2-3 door een buitenspel doelpunt waar de scheidsrechter niet voor floot. De Surifriends lieten zich niet gek maken en gingen door met goed voetballen. 2-4 werd het door een mooie stift van Dennis en Randy maakte zijn Hattrick compleet door de 2-5 binnen te schieten na een mooie solo van Anthony.

Volgende week zaterdag wacht een moeilijke thuiswedstrijd tegen GSC/ODS2. wedstrijd begint om 14.30 uur.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.