JO8-1 weet het net te vinden

28 september 2019 39x bekeken, Geen reacties »
JO8-1 weet het net te vinden

Jo8-1 DFC tegen Alblasserdam was een doel punten marathon , binnen 2 min het eerste doel punt voor DFC  ,daarna kwamen ze op gang.  Binnen 10 min 4 -0 na goed overleg door de coach van Alblasserdam en DFC gingen we weer verder.

Na 1 min weer een goal, DFC is op dreef. Na een kleine overtreding van DFC mocht alblasserdam binnen 10 meter  een vrij schop nemen. Marnix was nog niet wakker daar kwam de eerste tegen doel punt.  1e helft gespeeld 8-1

De tweede helft een hands bal  door Alblasserdam ,  bal op de stip voor een penalty.  Helaas die ging er niet in , na tien minuten spelen 10- 1 .De laatste tien minuten  ging DFC wat rustiger spelen en scoorde nog drie doel punten . DFC jo8-1  laat   zien waar ze voor staan , onze toppers winnen met 13-1 goed gedaan boys 
Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.