Henk Ramesar ontvangt gouden speld.

23 september 2019 95x bekeken, Geen reacties »
Henk Ramesar ontvangt gouden speld.

Tijdens het DFC zomer familie feest heeft Henk Ramesar uit handen van voorzitter Anne Evers de gouden speld ontvangen.  

Deze onderscheiding kreeg Henk voor zijn jarenlange inzet voor de Surinaamse gemeenschap binnen DFC. Henk was de aanvoerder van het allereerste Surinaamse elftal binnen DFC en na zijn actieve voetbal carrière, bleef Henk als grote organisator betrokken bij DFC. Met name zijn rol als schakel tussen de Surinaamse teams en het bestuur, is de voornaamste reden dat hij deze onderscheiding kreeg opgespeld. 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.