Halloween bij DFC op 1 & 2 nov.

19 september 2019 106x bekeken, Geen reacties »
Halloween bij DFC op 1 & 2 nov.

Ook dit jaar is er weer een spannend Halloween feest voor de jeugd.

Op  vrijdag 1 nov zal de jeugd van DFC gaan griezelen in het Wantijpark ( 19.15 uur verzamelen bij restaurant Wantijpaviljoen )  , en onze kabouters hebben op 2 nov bij DFC het Halloween feest , met aansluitend pannenkoeken eten. Je kan je vanaf nu opgeven , dit wil je niet missen toch ? Je mag ook 1 introducee meenemen. Vul onderstaand formulier in of stuur een email naar : jeugdzakendfc@gmail.com

Naam*:
Team*:
Telefoon*:
E-mailadres*:
Naam introducee:Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.