Edwin van de Ruit nieuwe keepers trainer DFC selectie

3 september 2019 91x bekeken, Geen reacties »
Edwin van de Ruit nieuwe keepers trainer DFC selectie

Edwin van de Ruit is toegevoegd aan de technische staf als nieuwe keepers trainer van de DFC selectie.

Edwin brengt een boel ervaring mee. In zijn actieve periode heeft hij 15 jaar het doel verdedigd bij SSW in het 1e team. Daarnaast is hij 13 jaar de trainer van de keepers van sc Amstelwijck geweest. Zelf trek hij af en toe nog de handschoenen aan in het 6e van Emma, een vriendenteam waarbij de 3e helft zeer belangrijk is. 

Edwin ziet er naar uit om met de keepers van DFC aan de slag te gaan en zijn ervaring en expertise te delen.  ” Het is zeer prettig om met deze talenten te werken en ik hoop er aan te kunnen bijdrage om het niveau nog hoger te krijgen, dan het nu al is “

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.