DFC JO8 wint zijn wedstrijd

21 september 2019 86x bekeken, Geen reacties »
DFC JO8 wint zijn wedstrijd

Gestart met een nederlaag , toen een gelijkspel ,dus nu tijd voor een overwinning.En die kwam er ,en ruim ook !

Aswh – dfc jo8-1 Het was weer doelpunten festijn voor dfc.  De eerste twee minuten paar keer op doel. Schoten zaten er niet , maar na 5 minuten ging het steeds beter. Eerste helft werd het  0-4 voor dfc.

Klaar gezet voor de tweede helft , en gelijk in de eerste minuut doel punt voor dfc , ze bleven druk zetten er volgde er nog 4.  Het was 0-9 voor dfc . aswh kwam aan de bal , de keeper van dfc had hem bijna maar aswh redde de eer.

Een duidelijke 1-9 winst , goed gedaan boys

 

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.