DFC JO15-1 haalt uit tegen de buurman

30 september 2019 66x bekeken, Geen reacties »

Vandaag  de wedstrijd tegen rcd jo15-1 , we hadden voor de beker 3-0 gewonnen  maar dat is nooit een zekerheid.

De warming up was zwak en er is gewaarschuwd  voor gemakzucht  , jammer  genoeg kreeg ik gelijk.  Na een paar minuten kwamen we achter door een strafschop,  we scoorden  daarna gelijk de 1-1. Het werd snel 1-4 voor ons.  In de rust gezegd dat het zwak was ,geen concentratie  en slecht positiespel.

Na de rust gingen we iets beter voetballen  en dat resulteerde in een 2-9 eindstand.  De doelpuntmakers weet ik niet allemaal , naghy2  aussim2 Alexandre 1 noah2 keer zouhir 1 keer deshwan 1 keer , geloof ik. Volgens sommigen  goed spel maar als trainer ben ik kritisch.  Ik weet wel dat het te makkelijk  gaat  maar veldspel moet beter. Ik hoop dat we binnenkort  groen licht krijgen voor de hoofdklasse want deze ploeg  is te goed voor deze klasse, met alle respect  voor de tegenstanders


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.