DFC JO12-1 speelt thuis tegen Groote Lindt JO12-2

28 september 2019 47x bekeken, Geen reacties »

Groote Lindt zet al snel druk in het begin , en dat resulteert in de 0-1. DFC moet nog even wakker worden,maar na dat tegen doelpunt worden ze wakker. En gaat DFC ook druk zetten. Maar ze moeten druk blijven zetten , jammer genoeg valt de 0-2. Maar dan bammmm , de 1-2 van Esmee. DFC laat zich niet gek maken en doen een tandje extra. De verdiende 2-2 is weer door Esmee. Kom op DFC !!!  Viktor scoort de 3-2. Het fluitsignaal , de 1e helft is klaar.

DFC komt het veld op voor de 2e helft en zetten gelijk druk. Nigel scoort al snel de 4-2. Door druk te blijven zetten maakt Victor de 5-2. Met nog 10 minuten te spelen ,blijft DFC goed druk zetten. Mano haalt er nog een mooie  bal uit.En daar klinkt het eindsignaal. , mooi gedaan DFC.

De punten blijven in eigen huis , op naar volgende week.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.