DFC 1 start met nederlaag

21 september 2019 163x bekeken, Geen reacties »

Na de uitschakeling in de beker , was vandaag de start van de competitie.In de voor ons vreemde regio West , met vele onbekende tegenstanders.

De eerste wedstrijd was een uit beurt bij Zwarte Pijl in Rotterdam. De eerste fase was voor de thuisploeg. In het eerste kwartier was Zwarte Pijl de bovenliggende ploeg en benutte dit door 2 keer achter elkaar te scoren binnen 2 minuten. DFC stond met 2-0 achter en moest in de achtervolging. We kwamen weer in ons ritme en voor rust scoorde Robin Ramesar de aansluitende 2-1.

De tweede helft probeerde DFC er alles aan om de gelijkmaker te produceren. En dat had in die fase zeker verdiend geweest. Drie uitgespeelde kansen waren niet aan DFC besteed. De ruimte die ontstond werd gelukkig niet benut door Zwarte Pijl.

In de laatste minuut was het wel raak voor de thuisploeg ,en werd de 3-1 gescoord. Of dit ook door de scheidsrechter is opgemerkt is de vraag , want de officiele uitslag die door de scheids is vastgelegd  , is 2-1.

Een nederlaag die zeker een gelijkspel had moeten zijn ,we kunnen het niet meer veranderen. Volgende week nieuwe kansen met een thuis wedstrijd tegen Nieuwerkerk.

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.