3x een hattrick bij DFC4

22 september 2019 80x bekeken, Geen reacties »

De mannen van DFC4 betraden dit weekend het veld voor hun 1e competitiewedstrijd.
De aftrap was om 14.30 uur.
De wedstrijd was 30 seconden bezig en de 1-0 werd gemaakt door Anthony. Lang konden we niet van de voorsprong genieten. Een tegenaanval werd in 1e instantie nog door keeper Mella gekeerd, maar de rebound kon simpel worden ingetikt.1-1. Het was Darryl die de 2-1 voor zijn rekening nam, en niet veel later was het weer Anthony die er 3-1 van maakte. Dit was ook meteen de ruststand,
de 2e helft was nauwelijks begonnen of Sliedrecht maakte de aansluitingstreffer 3-2 door een corner hard binnen te koppen. 10 minuten na de aansluitingstreffer ging het plotseling hard. 4-2 Dennis, 5-2 Dennis, 6-2 Darryl, 7-2 Dennis, 8-2 Darryl en 9-2 en de eindstand door Anthony.

Volgende week gaan de mannen naar Wieldrecht, die vandaag met 1-4 wisten te winnen.


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.