Kabouters starten ook weer as zaterdag

26 augustus 2019 44x bekeken, Geen reacties »
Kabouters starten ook weer as zaterdag

Bijna alle jeugd is weer begonnen , maar de laatste groep nog niet….maar die krijgen dan ook een speciale behandeling bij DFC

De kaboutergroep , onze allerjongste jeugd , gaat zaterdag om 9.30 uur weer starten. Hoe leuk zal het zijn als jullie daarbij zijn ? Kom gerust as zaterdag langs en laat uw kinderen het plezier van voetbal op speelse wijze ervaren. 

Zien we u zaterdag om 9.30 uur bij DFC ???


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.