Jumbo kassabon actie 2e kwartaal

12 augustus 2019 44x bekeken, Geen reacties »
Jumbo kassabon actie 2e kwartaal
Over het tweede kwartaal van dit jaar is voor E. 36.000,00 aan kassabonnen opgehaald door onze trouwe DFCers bij Jumbo Supermarkt W.C.Sterrenburg, hetgene betekent dat onze penningmeester over dit kwartaal E. 180,00 heeft ontvangen.
 
Het eerste kwartaal van dit jaar was goed voor een opbrengst van E. 205,00
 
Zo,n kleine E. 400,00 opbrengst over het eerste halfjaar is toch altijd lekker meegenomen voor onze club,dus is het verzoek Doe Uw boodschappen bij Jumbo Sterrenburg in het winkelcentrum en stop uw kassabonnen in de brievenbus direct naast het herentoilet bij DFC.
 
Met sportieve Groet.
 
Het Jumboteam.Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.