DFC Paaskamp gaat Struinen in de Duinen

31 augustus 2019 177x bekeken, Geen reacties »
DFC Paaskamp gaat Struinen in de Duinen

Het nieuwe paaskamp thema voor 2020 is bekend :  DFC Paaskamp gaat Struinen in de Duinen !!

Op onze nieuwe locatie Kampeerboerderij Runsvoort , zitten we op loopstand van de Loonse en Drunense duinen , een mooi natuurgebied waar we met het paaskamp veel gebruik van gaan maken , maar ook op het naast gelegen bos en het veld op de accommodatie zelf gaan we weer 4 dagen plezier leveren aan de kinderen.

Het paaskamp is al bijna 50 jaar een begrip binnen DFC , en we zijn blij dat we in 2020 weer 4 dagen lol en plezier kunnen gaan bieden aan de kinderen.

Inschrijven start binnenkort , de 1e kinderen staan al weer te trappelen van ongeduld om mee te gaan. Dus blijf de website in de gaten houden ,de komende dagen zal het inschrijfformulier weer verschijnen via de website.

STRUINEN IN DE DUINEN , daar moet je toch bij zijn !!!!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.