Zaterdag 8 juni , Veteranen ( 40+) toernooi bij DFC

6 juni 2019 157x bekeken, Geen reacties »
Zaterdag 8 juni , Veteranen ( 40+) toernooi bij DFC

Zaterdag , na de nacompetitie wedstrijd van DFC 2 , is het weer tijd voor het DFC Veteranen ( 40 +) toernooi.

Een jaarlijks terugkerend toernooi , waar de strijd word aangegaan voor de winst van de JAN DE ROO Wisselbeker. Een gezellig samenzijn van oud voetballers uit Dordrecht , waarbij de 3e helft zeker net zo belangrijk is als het voetbal zelf. Dit jaar zullen naast gastheer DFC , ook FC Dordrecht amateurs , Emma 1 en Emma 2 , GSC en de Surivets meedoen.

De wedstrijden zelf worden tussen 14.00 en 17.00 uur gespeeld en na afloop zal Zanger Ray , samen met een gast optreden van Ed van Dijk , er voor gaan zorgen dat het nog heel lang gezellig blijft in de kantine.

U bent van harte welkom!


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.